Home / Stiri & Comunicate / Atelier de Communication Coaching pentru setarea corecta a obiectivelor

Atelier de Communication Coaching pentru setarea corecta a obiectivelor

IMG_8628Tagline organizeaza joi, 29 octombrie 2015, incepand cu ora 19:00 si pana la ora 21:00, un atelier pentru setarea corecta a obiectivelor de comunicare, in cadrul Programului “METAMORFOZE“. Locul ales va fi anuntat participantilor.

 Cui se adreseaza acest atelier?

  • Celor care isi doresc sa comunice mai bine cu cei din jur si sa vorbeasca mai mult despre valorile lor sau ale companiei pentru care lucreaza ori pe care o detin;
  • Celor care isi propun, deseori, obiective nerealiste sau prea putin realiste de comunicare;
  • Celor care isi seteaza obiective de neatins in comunicare;
  • Celor care simt ca au un potential foarte mare de a comunica mult mai bine, dar nu stiu sau nu pot sa-l foloseasca asa cum ar vrea.

Cine sustine atelierul?

Simona Claudia Dobre este antrenoare in comunicare strategica pentru lideri si ea este cea care te va acompania in acest antrenament de setare corecta a obiectivelor de comunicare. Are o experienta de peste 13 ani in comunicare, media si relatii publice.

Timp de trei ani s-a antrenat la randul sau cu un executive coach de top, dupa care in urma unor evenimente neobisnuite, a experimentat ceea ce se cheama in spiritualitate “trezirea interioara”. Gradul sau de constientizare este de 96%, potrivit testului elaborat de Consciousness Quotient Institute.

Care sunt conditiile in care poti sa participi?

Atelierul de joi reprezinta o prima sesiune introductiva, care este gratuita, insa doritorii pot face o donatie. Fondurile stranse vor merge catre Asociatia MagiCamp.

Ce vei obtine in urma participarii la acest atelier?

– Mai multa claritate in setarea obiectivelor tale de comunicare;

– Mai multa fermitate in ducerea lor la bun sfarsit;

– Constientizarea mecanismelor de autosabotaj;

– Mai multa bucurie si, totodata, si eficienta in experimentarea a ceea ce cu totii numim in mod frecvent “greseala” in comunicare sau in setarea obiectivelor de comunicare.

Cum poti sa participi?

Poti participa numai dupa ce ne trimiti un email la adresa office@tagline.ro, in care te rugam sa ne dai urmatoarele detalii despre tine: nume, prenume, varsta si ce ai vrea sa imbunatatesti. Multumim! Spor la antrenament!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

1 + 19 =

Top