Home / Stiri & Comunicate / Avocatura.com: 2.000 de romani isi cauta saptamanal avocatul in online, fiind interesati de consultanta video

Avocatura.com: 2.000 de romani isi cauta saptamanal avocatul in online, fiind interesati de consultanta video

Aproximativ 2.000 de romani isi cauta saptamanal avocati, prin intermediul internetului, pentru a beneficia de servicii juridice si opteaza majoritar pentru consultanta video, indica o analiza privind comportamentul clientilor romani,  realizata de platforma online avocatura.com. Mai bine de 95% dintre romanii care au ales serviciile platformei online in ultimele 12 luni au discutat cu avocatul prin intermediul serviciului video si doar 5% au ales consultanta juridica in scris.

Conform datelor centralizate de avocatura.com, cei care opteaza pentru consultatii video prin intermediul platformei aleg de regula o durata a acestora de 30 de minute, pentru care platesc intre 100 si 300 de lei, in functie de avocatul selectat.

Avocatura.com si-a consolidat portofoliul in ultimele 12 luni, adaugand la serviciile deja existente de consultanta video si online si serviciul de consultanta scrisa.

Cele mai accesate servicii din portofoliul platformei sunt ”Consultanta live” (video),  sectiunea ”Cauta un avocat”, serviciul de ”Consultanta scrisa” si sectiunea ”Urmareste un dosar”.

In fiecare saptamana din luna februarie, un numar mediu de 1.940 de romani au realizat in medie 2.934 de cautari pe platforma avocatura.com pentru a-si gasi avocatul potrivit.

”Profilul preponderent al clientilor nostri este reprezentat de persoane ocupate, active social, salariati si antreprenori, care-si fundamenteaza deciziile pe baza sfaturilor primite de la avocati profesionisti. Acestia apreciaza faptul ca prin intermediul platformei noastre isi eficientizeaza timpul: nu mai sunt nevoiti sa se mai deplaseze la birourile avocatilor si isi pot alege un avocat profesionist care sa le ofere consultanta la cele mai inalte standarde ale profesiei, in functie de problema pe care o au de rezolvat”, a declarat Romeo Cosma, fondatorul avocatura.com (foto).

Rating-ul si review-urile ii ajuta pe clientii platformei sa-si aleaga rapid avocatul potrivit pentru speta pe care o au. Potrivit fondatorului avocatura.com, pana in prezent, media calificativelor acordate de clientii platformei pentru consultanta juridica primita de la avocatii parteneri este 9,69.

”Cei mai multi dintre clientii platformei provin sau isi desfasoara activitatea in Bucuresti si in marile orase, centre de business sau centre universitare. Foarte important de retinut este si faptul ca platforma pe care am creat-o devine interesanta si pentru romanii din diaspora. Tot mai multi cetateni plecati in strainatate – fie ca vorbim de cei din statele membre ale Uniunii Europene (precum Italia sau Regatul Unit al Marii Britanii), fie ca ne referim la romanii care traiesc acum in Statele Unite ale Americii sau in Canada – folosesc serviciul nostru de consultatii juridice video”, a mai spus Romeo Cosma.

Despre avocatura.com

Platforma online de consultatii juridice video avocatura.com a fost lansata in urma unor investitii care totalizeaza peste 110.000 euro.

Platforma le ofera clientilor acces la informatii detaliate despre avocati, despre profilurile si specializarile acestora, precum si despre evenimentele importante din vietile lor profesionale in asa fel incat clientii sa isi poata alege rapid avocatul care li se potriveste.

De asemenea, platforma ii poate ajuta pe clienti sa primeasca alerte pe email despre dosarele din instanta si sa aiba acces la o baza de date de practica judiciara, in care pot gasi procese si hotarari ale instantelor in cazuri similare.

Avocatura.com reprezinta una dintre principalele surse de informatii profesionale pentru cei peste 25.000 de avocati din Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × four =

Top