Home / Stiri & Comunicate / Avocatura.com devine platforma de business, prin care avocatii pot acorda consultatii video, in urma unor investitii ce totalizeaza peste 110.000 euro

Avocatura.com devine platforma de business, prin care avocatii pot acorda consultatii video, in urma unor investitii ce totalizeaza peste 110.000 euro

Avocatura.com devine platforma de business pentru avocati, pentru ca acestia sa poata acorda consultatii video si sa-si gestioneze mai usor activitatea profesionala, in urma unor investitii care totalizeaza peste 110.000 euro. In prezent, Avocatura.com are in medie un trafic zilnic de 10.000 de vizitatori, din care aproximativ 5.000 sunt clienti care cauta informatii despre avocati.

Proiectul de realizare a noii platforme prin care se pot acorda consultatii video si a aplicatiei de gestionare a activitatii profesionale a avocatilor (mini CRM) a durat mai bine de un an.

”Am lucrat la aplicatia video Avocatura.com, pornind de la o nevoie din piata, pentru ca in era digitala in care ne aflam atat clientii, cat si avocatii vor sa utilizeze tehnologia pentru a comunica si a face economie de timp si implicit de bani. Pe platforma noastra, avem deja inscrisi peste 300 de avocati care au in multe dintre cazuri profile profesionale cu informatii detaliate despre ei si recenzii primite de la alti clienti, precum si testimoniale, ceea ce usureaza mult decizia utilizatorilor nostri de a colabora cu un avocat sau altul”, a declarat Romeo Cosma, fondatorul Avocatura.com. 

El a mai spus ca aplicatia de consultatii video este destinata in principal antreprenorilor si angajatilor din multinationale din Bucuresti si din marile orase din tara, dar si romanilor plecati in strainatate.

”Am decis sa fim nu numai o platforma de informatii pentru avocati, ci si una de business si sa ii ajutam pe acestia sa atraga noi clienti din online si sa isi creasca veniturile prin acordarea de consultatii video. Cu ajutorul nostru, avocatii pot avea certitudinea ca isi incaseaza onorariile de la clienti, tot procesul de programare si derulare a consultatiilor video, derulandu-se in mod profesionist,” a mai punctat fondatorul Avocatura.com.

Platforma le ofera clientilor acces la informatii detaliate despre avocati, despre profilurile si specializarile acestora, precum si despre evenimentele importante din vietile lor profesionale in asa fel incat acestia pot alege avocatul care li se potriveste si pot vede ratingul si review-urile pe care alti clienti i le-au acordat.

De asemenea, platforma ii poate ajuta pe clienti sa primeasca alerte pe email despre dosarele din instanta si sa aiba acces la o baza de date de practica judiciara, in care pot gasi procese si hotarari ale instantelor in cazuri similare.

”In special pentru romanii aflati in strainatate, este important de stiut ca prin intermediul aplicatiei Avocatura.com au acces la avocati cu tarife mai mici decat in majoritatea tarilor din UE si ca pot primi consultanta din confortul propriei locuinte sau propriului birou”, a adaugat Romeo Cosma.

Confidentialitatea consultatiilor video este asigurata de Avocatura.com, platforma fiind complet securizata.

De asemenea, dupa cum am mentionat si mai sus, Avocatura.com a investit si in constructia unui program software de gestiune a activitatii avocatilor, Advo Plus, prin care acestia isi pot gestiona mai usor clientii, contractele de asistenta juridica si dosarele, fie ca sunt de instanta, fie ca sunt de consultanta juridica.

Aplicatia Advo Plus genereaza rapoarte de activitate si permite facturarea si emiterea de chitante, precum si arhivarea electronica a tuturor dosarelor avocatilor si a altor documente utile.

Mai multe informatii despre Avocatura.com

Avocatura.com reprezinta una dintre principalele surse de informatii profesionale pentru cei peste 25.000 de avocati din Romania.

Platforma a fost lansata in urma cu mai bine de 15 ani si are in prezent un trafic mediu zilnic de peste 10.000 de vizitatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

19 − seven =

Top