Home / Despre noi / Echipa

Echipa

Simona – Claudia DOBRE – Consultant Senior in Comunicare Strategica & Managing Partner 

Simona (2)

Eu sunt  Simona – Claudia DOBRE, fosta jurnalista de business, cu o experienta in media si relatii publice de peste 14 ani. Din 2011 sunt pe cont propriu (ca freelancer) si, ulterior, am devenit antreprenor in relatii publice, comunicare si branding. Exista doua lucruri de care sunt tare mandra. Primul: alaturi de o echipa tanara si profesionista, am crescut un site de la zero la 35.000 de vizitatori unici pe zi, si asta intr-un an si jumatate. Al doilea: m-am ocupat cu succes de imaginea unui fost ministru – secretar de stat din Ministerul Finantelor Publice si a unui fost ministru al Energiei.

Astazi, proiectele de care ma ocup alaturi de echipa mea insumeaza un loc de munca ideal, pentru ca fac exact ceea ce-mi place: comunic si livrez rezultate. Acesta este “otaku” meu, cum ar spune japonezii, adica pun multa rabdare, pasiune, energie, diplomatie in tot ceea ce tine de comunicare si de oameni, pentru ca imi plac rezultatele si clientii multumiti.

Managerii si antreprenorii care se numara printre clientii TAGline stiu deja despre ce vorbesc si le place stilul nostru de lucru, pentru ca intotdeauna ne uitam foarte bine inca de la inceput la nevoile lor si ne modelam oferta si serviciile in functie de ele. Noi credem ca mai devreme sau mai tarziu, cel mai flexibil element dintr-un sistem va ajunge sa influenteze in mod major sistemul.

Anca BUTUNOI – Consultant in Comunicare

anca

Eu sunt Anca Butunoi, in prezent, doctoranda in economie la Academia Romana. Sunt o persoana curioasa, foarte atenta la detalii si directa, iar prin munca mea am demonstrat faptul ca pot sa ma angajez in orice tip de research solicitat, indiferent de domeniul de activitate.  Asadar, unii spun ca  sunt foarte buna in cercetare pentru diverse domenii de interes, analize de imagine, strategii de comunicare si promovare, pentru ca pun pasiune in tot ceea ce fac si pentru ca imi place sa cunosc domenii noi, sa aflu lucruri importante despre diverse industrii.

Mi-am cultivat interesul pentru marketing si advertising in mai multe proiecte in care am fost implicata de-a lungul facultatii si masteratului, dobandind astfel cunostinte care imi permit sa creez cu idei simple strategii creative.

Dana DOBRE – Consultant Asociat

Dana Dobre

Numele meu este Dana Dobre. Ca formare, vin din zona sociologiei, ca profesie, ma ocup de rezolvarea problemelor clientilor, iar ca pasiune, sunt scriitoare. Cand eram mica, ma jucam “de-a cuvintele”, imi placea sa le pun in ordine, sa le ghicesc, sa le invat sau sa le inventez. Acum prefer sa le dau sens, sa le corectez gramatical si sa le fac sa sune bine. La TAGline, punem accent pe cuvinte. Uneori de prisos, alteori insuficiente, este necesar ca ele, cuvintele, sa fie bine alese si sa transmita mesajul-cheie pe care noi il dorim. Se spune ca o imagine face cat o mie de cuvinte, dar o mie de cuvinte bine alese cat valoreaza?

 

Top