Home / Stiri & Comunicate / Grupul romanesc Global Technical Systems estimeaza o cifra de afaceri de 35 milioane euro pentru 2018 si anunta intrarea pe piata din Bulgaria, dupa ce anterior s-a extins in Serbia si Germania

Grupul romanesc Global Technical Systems estimeaza o cifra de afaceri de 35 milioane euro pentru 2018 si anunta intrarea pe piata din Bulgaria, dupa ce anterior s-a extins in Serbia si Germania

Grupul romanesc de firme Global Technical Systems, specializat in dezvoltare software si furnizare de solutii tehnologice pentru eficienta cladirilor si a infrastructurilor de securitate, anticipeaza ca va avea la sfarsitul lui 2018 o cifra de afaceri de 35 milioane de euro, inregistrand o dublare fata de anul trecut. Grupul isi va dubla business-ul in special pe fondul extinderii in Serbia si Bulgaria si al castigarii de noi proiecte in Romania.

”Grupul Global Technical Systems se compune in prezent din trei companii cu obiecte de activitate diferite, dar care ofera preponderent solutii tehnologice inovative catre corporatii, pentru a le creste eficienta. Aceste trei companii au finalizat anul trecut cu o cifra de afaceri totala de peste 17 milioane de euro”, a explicat Fadi Rida, directorul general al Global Technical Systems.

”Anticipam ca atat proiectele castigate recent pe plan local, cat si prezenta noastra in Serbia, precum si dezvoltarea afacerii planificata pentru piata din Bulgaria ne vor sustine dublarea business-ului in acest an”, a adaugat Fadi Rida.

Concret, grupul Global Technical Systems are deja un birou in Germania, unul in Serbia si isi pregateste expansiunea si pe piata din Bulgaria. In Germania, grupul a derulat proiecte pentru Aeroportul din Berlin, Universitatea Tehnica din Dortmund si Spitalul din Stuttgart.

”Continuam sa facem angajari ca sa ne sustinem extinderea si anticipam ca la finalul anului 2018 vom avea 300 de specialisti, inregistrand o crestere de personal cu peste 20% fata de perioada similara a anului precedent. Cautam programatori, ingineri cu specializare in domeniul electric, ingineri sisteme de securitate, precum si project manageri, dar nu numai”, a mai spus directorul general al Global Technical Systems.

Detalii suplimentare despre Fadi Rida

Fadi Rida (40 ani) are nationalitate romana, fiind nascut in orasul Slobozia (judetul Ialomita). El este absolvent al Facultatii de Electronica, Telecomunicatii si Tehnologia Informatiei din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti. Rida a infiintat in 2007 Global Technical Systems, prima firma din grupul cu acelasi nume, dupa sase ani in care a lucrat in Connex si Vodafone.

In cadrul Vodafone, a fost project manager pentru clientii strategici, dezvoltand proiecte complexe de telecomunicatii si IT pentru clienti de referinta ca: OMV Petrom, BCR, Tuborg, HP sau Raiffeisen Bank.

Date suplimentare despre companiile membre ale Grupului Global Technical Systems

Global Technical Systems este antreprenor general de instalatii, cu specializare in domeniul electric si cu focus pe eficienta cladirilor. Compania a dezvoltat proiecte pentru cele mai mari fonduri de investitii imobiliare prezente in Romania: NEPI Rockcastle, Globalworth, Vastint, dar nu numai. De asemenea, Global Technical Systems are in portofoliu si proiecte care apartin unor antreprenori generali de top, unor birouri de project management sau filialelor locale ale unor multinationale. Compania construieste instalatii atat in segmentul cladirilor de birouri sau comerciale, cat si in zona cladirilor industriale sau cu profil specializat.

Global Technical Services este cea de-a doua companie a grupului. Scopul sau este acela de a dezvolta infrastructuri de securitate si de a oferi suport pe toata durata de viata a acestora, cu focus pe asigurarea de servicii de mentenanta tehnica. Global Technical Services a dezvoltat deja sistemele de securitate pentru sase banci din top 10 din Romania, dar are clienti si in retail, precum si in industria de petrol si gaze. Global Technical Services are o prezenta nationala, prin noua centre regionale.

Cea de-a treia companie, GTS Global Intelligence, dezvolta si implementeaza platforme software avansate din zona Security si Internet of Things (IOT). Concret, a dezvoltat o platforma software, CAVI Smart Monitoring, care ofera solutii complexe de eficientizare de procese in zona enterprise.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 + 8 =

Top