Home / Stiri & Comunicate / Pensiunile si hotelurile din Delta Dunarii au un grad de ocupare de 90% pentru vacantele de Paste si 1 Mai, turistii preferand pachetele ”All Inclusive”

Pensiunile si hotelurile din Delta Dunarii au un grad de ocupare de 90% pentru vacantele de Paste si 1 Mai, turistii preferand pachetele ”All Inclusive”

Pensiunile si hotelurile din Delta Dunarii sunt ocupate in proportie de 90% de Paste si 1 Mai, turistii achizitionand in general vacante ”All Inclusive” (totul inclus), potrivit datelor centralizate de ViziteazaDelta.ro.

”Conceptul <<All Inclusive>> practicat de pensiunile din Delta difera de conceptul din Bulgaria sau Turcia, unde ti se ofera mancare si bautura la discretie si doar atat. In Delta, alaturi de cazare si preparate traditionale ecologice, turistii beneficiaza si de transferuri pe apa, divertisment si excursii”, a declarat Dragos Catalinoiu Gociman, unul dintre cei doi cofondatori ViziteazaDelta.ro.

Cofondatorul ViziteazaDelta.ro a mai spus ca cei mai multi dintre romanii care au ales sa petreaca Pastele si 1 Mai in Delta calatoresc in general in grupuri de doua – trei familii.

Preturile unui pachet ”All Inclusive” in Delta pentru Paste si 1 Mai variaza intre 248 si 439 euro/persoana, iar pachetele includ in general mancare, bautura, transferuri pe apa, excursii si

programe de divertisment specifice zonei: petreceri tematice, precum claca pescareasca sau  spectacole oferite de diverse ansambluri artistice locale.

Delta Dunarii atrage de la an la an din ce in ce mai multi turisti romani, care si-au petrecut de regula ultimele vacante in destinatii externe si acum se intorc sa descopere si ceea ce au acasa. Spre uimirea lor, Delta chiar le arata ca este una dintre destinatiile de top si ca merita toata atentia”, a adaugat Dragos Catalinoiu Gociman.

Sezonul turistic din Delta Dunarii a inceput deja la sfarsitul lunii martie, pensiunile din zonele Holbina, Murighiol Dunavatu, Crisan si Sulina avand pana acum un grad de ocupare de circa 30% in week-end-uri.

Pentru intreg sezonul turistic 2019, numai prin intermediul ViziteazaDelta.ro, de la inceputul anului si pana in prezent, s-au vandut peste 1.000 de pachete turistice si toate au fost achizitionate in regim ”All Inclusive”. De exemplu, un sejur pe plajele Deltei in luna iunie, care include transport pe apa de la Tulcea la Sulina si retur, cazare 7 nopti la o pensiune de trei margarete, cu masa in regim de demipensiune si trei excursii porneste de la 298 euro/persoana.

Platforma ViziteazaDelta.ro a fost lansata anul trecut, in urma unor investitii de aproximativ 130.000 de euro realizate de cei doi cofondatori, Dragos Catalinoiu Gociman si Gabriel Iliescu (foto).

Lansarea a avut loc cu ocazia Targului de Turism al Romaniei organizat in februarie 2018, ViziteazaDelta.ro fiind prima platforma specializata de prezentare, rezervare si vanzare a unei destinatii turistice din Romania.

Pana in prezent, peste 20.000 de turisti au utilizat platforma pentru a cumpara vacante in Delta, iar principalii clienti sunt reprezentati de familiile iubitoare de natura si de aer curat, precum si de pescarii amatori si profesionisti.

Platforma de booking le ofera vizitatorilor consultanta specializata si acces rapid la reprezentantii permanenti ai agentiei care se ocupa de orice fel de probleme pot aparea pe perioada unui sejur.

ViziteazaDelta.ro este specializata in promovarea de pachete turistice integrate, iar in dezvoltarea ei, cei doi antreprenori, Dragos Catalinoiu Gociman si Gabriel Iliescu, au primit consultanta de la MaxiTours, un important tour-operator european.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa consultati ViziteazaDelta.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

16 − 6 =

Top