Home / Stiri & Comunicate / Serra Software a investit peste 300.000 euro pentru a vinde in Romania, sub licenta oficiala SAP, produsul software ERP SAP Business One

Serra Software a investit peste 300.000 euro pentru a vinde in Romania, sub licenta oficiala SAP, produsul software ERP SAP Business One

Serra Software, cel mai mare partener oficial al SoftOne Technologies in Romania, distribuitor si implementator al produsului software de tip ERP Soft1, a devenit recent partener certificat, distribuitor si implementator si al produsului ERP SAP Business One, in urma unor investitii totale de peste 300.000 de euro.

”Prin aceasta decizie, de a deveni partener SAP Business One in Romania, ne transformam practic intr-un broker de solutii software de tip ERP, in beneficiul clientilor nostri. SAP Business One este o solutie software, destinata unui management eficient al afacerilor, care se adreseaza in special companiilor mijlocii, aflate la a doua sau chiar la a treia implementare de ERP,” a declarat Calin Vlad, directorul general al Serra Software.

SAP Business One este un ERP complex, care ajuta organizatiile de talie medie sa-si optimizeze procese precum contabilitatea, managementul, relatia cu clientii, sa gestioneze lantul de aprovizionare, precum si procesele de productie si de vanzari. La ora actuala, SAP Business One este utilizat de peste 60.000 de companii din mai bine de 170 de tari.

”In acelasi timp, vom continua sa ne ocupam pe plan local de mentinerea si dezvoltarea portofoliului de clienti pentru Soft1 ERP al grecilor de la SoftOne Technologies. Sunt clienti carora li se potriveste mai bine Soft1, si clienti care au mai multa eficienta daca implementeaza SAP Business One. Prin aceasta decizie strategica de business, de a deveni broker de solutii de tip ERP, putem sa servim cat mai bine ambele categorii de clienti”, a mai spus Calin Vlad.

Serra Software a incheiat anul 2018 cu o cifra de afaceri de circa 700.000 de euro si anticipeaza ca va finaliza acest an cu o crestere de 85% a acestui indicator, pana la nivelul de 1,3 milioane de euro, dupa ce a devenit partener certificat al SAP Business One in Romania.

Serra Software are in prezent o echipa de 24 de angajati, care lucreaza in cele doua birouri ale sale, din Bucuresti si Brasov.

ERP adica sistemul de planificare a resurselor intreprinderii este instrumentul software care faciliteaza integrarea tuturor informatiilor dintr-o organizatie intr-o platforma unica. Scopul ERP este sa asigure transparenta datelor in cadrul unei organizatii si sa faciliteze accesul rapid la orice tip de informatie utila pentru desfasurarea activitatii si dezvoltarea afacerilor.

Mai multe detalii despre Serra Sofware, SAP Business One si Soft1 ERP

Serra Software a fost fondata in ianuarie 2011, prin desprinderea de EVO Experience Software si preluarea portofoliului de clienti Soft1. In luna octombrie 2013, Serra Software a fost recunoscuta in mod oficial drept cel mai mare partener din Romania al grecilor de la SoftOne Technologies, statut pe care il detine si in prezent.

SAP controleaza la ora actuala peste 40% din cota de piata de ERP din intreaga lume. SAP Business One este un produs software flexibil, scalabil si optimizabil in raport cu nevoile oricarei organizatii aflate in plina dezvoltare.

Soft1 ERP integreaza intr-o platforma unica toate procesele de business adaptate mediului de afaceri autohton si a fost dezvoltat in urma auditarii primelor zece solutii ERP din lume, printre care se numara si SAP, Sage, Oracle, NavDynamics sau Navision. Sistemul a necesitat investitii de 5 milioane de euro, iar  crearea lui a durat circa patru ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

nineteen + 13 =

Top