Home / Stiri & Comunicate / Serra Software a investit peste 40.000 euro intr-o platforma online de training si pentru a obtine doua certificari ISO

Serra Software a investit peste 40.000 euro intr-o platforma online de training si pentru a obtine doua certificari ISO

Calin Vlad, CEO Serra SoftwareSerra Software, broker de solutii software de tip ERP, destinate unui management mai eficient al afacerilor, a finalizat recent o investitie totala de peste 40.000 de euro. Banii au fost utilizati pentru a dezvolta o platforma online de training numita trainingsoft1.ro si pentru a obtine doua certficari ISO, care atesta calitatea serviciilor livrate de aceasta organizatie.

In prezent, pe platforma online de training sunt disponibile peste 60 de tutoriale video, care explica functionalitati ale produsului software de tip ERP Soft1. Platforma online de training este destinata in mod special celor peste 3.000 de utilizatori de Soft1, care exista la ora actuala in Romania.

Serra Software este cel mai mare partener local al grecilor de la SoftOne Technologies, iar compania a devenit anul trecut si partener certificat, distribuitor si implementator al produsului ERP SAP Business One, in urma unor investitii totale de peste 300.000 de euro.

”Avem peste 10 ani de experienta in implementarea Soft1 in Romania si am decis sa lansam aceasta platforma pentru a ajuta toti utilizatorii acestei solutii de business. Vrem sa le usuram munca de zi cu zi si sa le dam posibilitatea de a gasi intr-un singur loc raspunsuri la intrebarile pe care le au. Prin trainingsoft1.ro, vor fi acoperite toate nevoile utilizatorilor de Soft1, aflati la primele doua niveluri de invatare”, a declarat Calin Vlad, directorul general al Serra Software (foto).

Concret, Serra Software a investit peste 30.000 de euro in platforma de training, pe care va continua sa ofere continut nou si in perioda urmatoare, compania intentionand sa ajunga la peste 250 de tutoriale video. De asemenea, tot pe aceasta platforma, Serra Software anunta si cursurile offline, pe care le sustin trainerii sai pentru companiile interesate. Toti banii investiti in trainingsoft1.ro provin din sursele proprii ale organizatiei.

Serra Software a investit alti circa 6.000 de euro pentru a obtine doua certificari ISO, acestea reprezentand o garantie pentru clientii sai ca furnizeaza servicii de calitate inalta. Aproximativ 70% din suma a provenit din fonduri UE, accesate de companie.

”Certificarile ISO sunt recunoscute peste tot in lume si ele arata ca organizatia noastra are proceduri standardizate si transparente si, mai ales, ca suntem preocupati sa investim in cresterea continua a calitatii serviciilor pe care le prestam catre clienti”, a mai spus directorul general al Serra Software.

Serra Software a incheiat anul trecut cu o cifra de afaceri de peste 700.000 de euro si are in prezent o echipa de 24 de angajati, care lucreaza in cele doua birouri ale sale, din Bucuresti si Brasov.

ERP adica sistemul de planificare a resurselor intreprinderii este instrumentul software care faciliteaza integrarea tuturor informatiilor dintr-o organizatie intr-o platforma unica. Scopul oricarui sistem software de tip ERP este sa asigure transparenta datelor in cadrul unei organizatii si sa faciliteze accesul rapid la orice tip de informatie utila pentru desfasurarea activitatii si dezvoltarea afacerilor.

Mai multe detalii despre Serra Sofware

Serra Software a fost fondata in ianuarie 2011, prin desprinderea de EVO Experience Software si preluarea portofoliului de clienti Soft1. In luna octombrie 2013, Serra Software a fost recunoscuta in mod oficial drept cel mai mare partener din Romania al grecilor de la SoftOne Technologies, statut pe care il detine si in prezent.

Soft1 ERP integreaza intr-o platforma unica toate procesele de business adaptate mediului de afaceri autohton si a fost dezvoltat in urma auditarii primelor zece solutii ERP din lume, printre care se numara si SAP, Sage, Oracle, NavDynamics sau Navision. Sistemul a necesitat investitii de 5 milioane de euro, iar  crearea lui a durat circa patru ani.

Incepand de anul trecut, Serra Software a devenit si partener pentru Romania al gigantului SAP pentru ERP-ul SAP Business One. Acesta este un sistem software complex, care ajuta organizatiile de talie medie sa-si optimizeze procese precum contabilitatea, managementul, relatia cu clientii, sa gestioneze lantul de aprovizionare, precum si procesele de productie si de vanzari. La ora actuala, SAP Business One este utilizat de peste 60.000 de companii din peste 170 de tari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

2 × 1 =

Top